Univerzalni melem – Biljni melem

1.200 rsd

Pomaže kod kožnih bolesti, promena na tkivu kože (opekotina, ožiljaka, ekcema, psorijaza, …), upalnih i bolnih stanja (povrede, otoci, oporavak nakon preloma). Blagotvorno deluje i kod lečenja proširenih vena i kapilara.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.500 RSD na teritoriji Republike Srbije

Besplatne konsultacije na zakazivanje u vezi biljnih preparata, lekovitog bilja i zdravstvenih tegoba

Kategorija: Oznaka:
Univerzalni melem – Biljni melem

Biljni melem od 22-e lekovite biljke pomaže kod kožnih bolesti, promena na tkivu kože (opekotina, ožiljaka, ekcema, psorijaza, …), upalnih i bolnih stanja (povrede, otoci, oporavak nakon preloma). Blagotvorno deluje i kod lečenja proširenih vena i kapilara.

* Ph vrednost približno 5.5
* Može da se koristi i kao krema za lice, u vidu nege kože lica, da koža bude čista, a ten ujednačen.
* Melem širokog spektra primene.

Delovanje univerzalnog melema:

Biljni melem je proizveden od prirodnih komponenata, bez veštačkih dodataka. Biljni melem napravljen je za tretman većine kožnih bolesti i promena na tkivu kože (opekotine, ožiljci, dermatitisi različite geneze, psorijaza i ekcemi itd.). Antiinflamatorno deluje na zglobove, tako što smanjuje bol, umanjenjem zapaljenja.

Dubinskim delovanjem blagotvorno utiče na reumatska oboljenja smanjujući zapaljenski proces kod bolnih stanja lokomotornog sistema (razne povrede, otoci, oporavak od preloma itd).
Biljni melem je izrađen tako da njegova Ph vrednost bude približno 5,5 te je njegova penetracija povećana, a uticaj na tkivo kože blagotvoran. Biljni melem se pokazao kao dobar i kod lečenja proširenih vena i kapilara.

Analizu izvršio IZJZ Niš. Analizu izvršio institut za javno zdravlje Niš na osnovu izvestaja o ispitivanju N-92 za seriju 001 

Napomena: Prilikom upotrebe melema nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom! Dejstvo melema zavisi od načina ishrane i načina života.

Isporuka porudžbina u drugim državama vrši se putem Pošte Srbije, a dostava se naplaćuje po njihovom zvaničnom cenovniku u zavisnosti od mase pošiljke, odnosno težine, prilikom preuzimanja paketa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Univerzalni melem – Biljni melem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Preatraga
0
Korpa
Optimized with PageSpeed Ninja