Biljni preparati za zdrav i srećan život

Biljni preparati za zdrav i srećan život


Bilje Rakić (Ivana Rakić PR) je preduzetnička radnja koja se bavi začinskim, aromatičnim i lekovitim biljem.

Preduzetnička radnja Ivana Rakić – Bilje Rakić nastala je sa željom da se primene prirodni preparati u borbi protiv raznovrsnih zdravstvenih tegoba, bolesti. Dobar deo naših proizvoda neki od vas već znaju i imali su priliku da se uvere u njihova lekovita dejstva. Za naše verne kupce i za one koji se tek susreću sa našim biljnim preparatima pažljivo smo pripremili i nove proizvode.

Nakon 15 godina iskustva, zajedničkog istraživanja, učenja, primene i rada, i dalje sa vama! Tradicionalna receptura u novom pakovanju.

Čuvari zdravlja

Naša priča

Naša priča

Biljne preparate preporučujemo na osnovu vaših nalaza, uz lekarsku asistenciju, i uz konsultacija sa našim fitoterapeutom. Svi naši proizvodi su izbalansirani, stabilizovani i sačinjeni po starim recepturama srpske i švajcarske herbalistike.

Naši preparati ne isključuju druga terapijska sredstava. Bilje i savremena medicina se upotpunjuju, pomažući kod različitih zdravstvenih tegoba, bolesti.

Priroda nam velikodušno pruža podršku i smernice u cilju održavanja i obnove vitalnosti ljudskog organizma. Poštujemo prirodu i trudimo se da razumemo i prihvatimo njenu poruku za očuvanje čovečanstva.

Korpa
Preatraga
0
Korpa
Optimized with PageSpeed Ninja