Melem za hemoroide – Hemoroidales melem

1.200 rsd

Primenom Hemoroidales melema vrlo brzo nestaju simptomi hemoroidalne bolesti (bol, svrab, krvarenje, prolapsiranje, …).

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.500 RSD na teritoriji Republike Srbije

Besplatne konsultacije na zakazivanje u vezi biljnih preparata, lekovitog bilja i zdravstvenih tegoba

Kategorija: Oznaka:
Melem za hemoroide – Hemoroidales melem

Primenom Hemoroidales melema vrlo brzo nestaju simptomi hemoroidalne bolesti (bol, svrab, krvarenje, prolapsiranje). Njegov uticaj na tkivo je dvojak: brzodelujući, smanjuje simptome i dugodelujući, utiče na samo tkivo tako što jača veze u analnoj regiji i utiče na samu strukturu zidova krvnih sudova, čineći ih stabilnijim i otpornijim na povećani pritisak.

Hemoroidales melem je napravljen od prirodnih sastojaka bez veštačkih dodataka. Farmakološki stabilizovan i sa izbalansiranim odnosom lekovitog bilja, Hemoroidales melem predstavlja prvi izbor u tretiranju hemoroidalne bolesti. Primenom Hemoroidales melema vrlo brzo nestaju simptomi hemoroidalne bolesti (bol, svrab, krvarenje, prolapsiranje …). Uticaj Hemoroidales melem na tkivo je dvojak: brzodelujući, koji smanjuje simptome i dugodelujući, koji utiče na samo tkivo tako što jača veze u analnoj regiji i utiče na samu strukturu zidova krvnih sudova, čineći ih stabilnijim i otpornijim na povećani pritisak.
Analizu izvršio institut za javno zdravlje Niš na osnovu izvestaja o ispitivanju N-92 za seriju 001

Hemoroidales melem se nanosi u tankom sloju 2 puta dnevno na obolelu analnu regiju. Uz primenu Hemoroidales melem i pravilan higijensko-dijetetski režim postižu se izvanredni i dugotrajni rezultati.

Napomena:
Prilikom upotrebe melema nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom! Dejstvo melema zavisi od načina ishrane i načina života.
Analizu izvršio IZJZ Niš.

Isporuka porudžbina u drugim državama vrši se putem Pošte Srbije, a dostava se naplaćuje po njihovom zvaničnom cenovniku u zavisnosti od mase pošiljke, odnosno težine, prilikom preuzimanja paketa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Melem za hemoroide – Hemoroidales melem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Preatraga
0
Korpa
Optimized with PageSpeed Ninja