Biljne kapi protiv heliko bakterije – Helicobacter

1.300 rsd

Redovnom upotrebom regulišu stanje probavnog trakta i čiste organizam od heliko bakterije.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.500 RSD na teritoriji Republike Srbije

Besplatne konsultacije na zakazivanje u vezi biljnih preparata, lekovitog bilja i zdravstvenih tegoba

Kategorija: Oznaka:

Biljne kapi protiv Heliko bakterije – Helicobacter

Kako deluju biljne kapi Helicobacter?
Redovnom upotrebom regulišu stanje probavnog trakta i čiste organizam od heliko bakterije.

Kako se koriste?

1. Dobro promućkajte kapi
2. Nakapati 25 kapi u 1 dcl vode
3. Koristiti 3 puta dnevno posle obroka

Sastav:
Thymus serpyllum (majčina dušica), Satureja montana (rtanjski čaj), Juniperus communis (plod kleke), Urtica dioica (list koprive), Citrullus lanatus (pulvis semena lubenice), Equisetum arvense (poljska preslica), Arctostaphylos uva ursi (list uve), …

Heliko bakterija je vrsta bakterije koja izaziva čir na želucu i oštečenje sluznicu želuca i tankog creva. Heliko bakterija se može prenositi s čoveka na čoveka putem bliskog kontakta, kontanimirane hrane i vode, putem izmeta. Ako su Vam dijagnostikovali heliko bakteriju i imate previše ove bakterije u želucu, pod rizikom ste da obolite od raka želuca.

Češći su bolovi u stomaku, osećaj nadutosti, mučnina, nagon na povraćanje, pojačana kiselina, gorušica, osećaj vraćanja hrane su niz simptoma koji se mogu pojaviti posle jela. Pacijeti koji imaju ove tegobe u stvari imaju otežano ili loše varenje. Loše varenje može biti izazvano blažom nadraženošću jednjaka, želuca ili creva, koja usporavaju kontrakciju ili ih sasvim prekinu. Zatim se želudac ili creva prošire od gasova, delimično svarene hrane i sokova za varenje (u kojoj spade želudačna kiselina, enzimi i sluz koja se luči u sistemu za varenje, jetri i pankreasu). Simptomi uključuju podrigivanje, bol u želucu, mučnina, nadimanje i gorušica, možda praćenu podizanjem kiselog sadržaja želuca u usta.

Neke od najčešćih oboljena koje ljudi imaju sa želucem su čirevi, gastritis i naravno heliko bakterija, koja je uzročnik većine želudačnih oboljenja.
Treba dobro razlučiti da li je upitanju heliko bakterija ili čir na želucu ili na dvanaestopalačnom crevu, jer su simptomi skoro isti ili slični. Kada se laboratorijski utvrdi bolest, tek onda pristupiti pravilnom lečenju. Delovanje Biljnih kapi Heliko vezan je za biljne inhibitore mehanizma razmnožavanja bakterija i protozoa, kao i za promenu PH vrednosti u tkivima, gde postoji poremećaj. Aktivne supstance lekovitog bilja daju rezultate vidljivog poboljšanja u borbi protiv Heliko bakterije.
Preporučuje se korišćenje najmanje tri bočice za rešavanje Heliko bakterije uz obavezno konzumiranje i čajne mešavine.
Analizu izvršio institut za javno zdravlje Niš na osnovu izveštaja o ispitivanju N-90 za seriju 001

Napomena: Prilikom konzumiranja biljnih kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom! Dejstvo biljnih kapi zavisi od načina ishrane i načina života. Preporučeno je korišćenje najmanje 3 bočice u kontinuitetu kako bi bilo rezultata.
Analizu izvršio IZJZ Niš.
Isporuka porudžbina u drugim državama vrši se putem Pošte Srbije, a dostava se naplaćuje po njihovom zvaničnom cenovniku u zavisnosti od mase pošiljke, odnosno težine, prilikom preuzimanja paketa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biljne kapi protiv heliko bakterije – Helicobacter“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Preatraga
0
Korpa
Optimized with PageSpeed Ninja