Biljne kapi protiv eserihije koli – Escherichia coli

1.300 rsd

Redovnim korišćenjem biljnih kapi koje su napravljene pažljivo odabranom kombinacijom lekovitih biljaka dolazi do oporavka od bolesti.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.500 RSD na teritoriji Republike Srbije

Besplatne konsultacije na zakazivanje u vezi biljnih preparata, lekovitog bilja i zdravstvenih tegoba

Kategorija: Oznaka:
Biljne kapi protiv ešerihije koli – Escherichia coli

Kako Escherichia coli biljne kapi deluju?
Redovnim korišćenjem biljnih kapi koje su napravljene pažljivo odabranom kombinacijom lekovitih biljaka dolazi do oporavka od bolesti. Sadrže kombinaciju biljnih sastojaka u tečnom obliku.

Kako se koriste kapi?
1. Dobro promućkajte kapi
2. Nakapati 25 kapi u 2 dcl vode
3. Koristiti 3 puta dnevno

Sastav:
Thymus serpyllum (majčina dušica), Satureja montana (rtanjski čaj), Juniperus communis (plod kleke), Urtica dioica (list koprive), Citrullus lanatus (pulvis semena lubenice), Equisetum arvense (poljska preslica), Arctostaphylos uva ursi (list uve).

Ešerihija koli – bakterija (Escherichia coli) živi u ljudskom i životinjskom probavnom traktu i regularni je deo stomačne flore. Ešerihija ne samo da štiti sluznicu želuca od ostalih štetnih bakterija nego proizvodi i vitamin K,koji nam je potreban. Problemi nastaju sa ešerihijom kada iz probavnog trakta, putem izmeta, ili na neki drugi način, može da prođe u urinarni ili vaginalni trakt i izazove infekcije i upale. Njeno nekotrolisano razmnožavanje ili promene karakteristike u novoj okolini, ešerihija će napraviti probleme kao što su urinarne, vaginalne, plućne ili kožne infekcije. Antibiotici čija je svrha da se bore protiv bakteriskih i virusnih oboljenja, često doprinose da ovi virusi i bakterije postanu rezistetne, samo ih ojačaju i pripreme
da budu otpornije nego što su bile. Razlog ovoga je zloupotreba antibitika, za svaku upotrebu atibiotika uvek treba laboratorijski nalaz, i spisak atibiotika na koje ta bakterija reaguje. Činjenica je da labaratorija testira bakterije iz urina na više vrsta antibiotika, a zaključak je da sama ešerihija ima više podvrsta od kojih neke neće uopšte reagovati na određene lekove. Escherihia coli biljne kapi rešavaju, leče, problem nastao usled hroničnih urinoinfekcija izazvanih bakterijom Escehria coli.
Primena Esceherichia coli biljnih kapi daje izvanredne rezultate u borbi protiv najupornijih urinoinfekcija jer se isključuje rezistenca.
Analizu izvršio institut za javno zdravlje Niš na osnovu izvestaja o ispitivanju N-92 za seriju 001

Napomena: Prilikom konzumiranja biljnih kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom! Dejstvo biljnih kapi zavisi od načina ishrane i načina života. Preporučeno je korišćenje najmanje 3 bočice u kontinuitetu kako bi bilo rezultata.
Analizu izvršio IZJZ Niš.
Isporuka porudžbina u drugim državama vrši se putem Pošte Srbije, a dostava se naplaćuje po njihovom zvaničnom cenovniku u zavisnosti od mase pošiljke, odnosno težine, prilikom preuzimanja paketa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biljne kapi protiv eserihije koli – Escherichia coli“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Preatraga
0
Korpa
Optimized with PageSpeed Ninja