Biljne kapi protiv kandide – Kandida

1.300 rsd

Redovnom upotrebom čiste organizam od kandide i dovode organizam u stanje balansa.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.500 RSD na teritoriji Republike Srbije

Besplatne konsultacije na zakazivanje u vezi biljnih preparata, lekovitog bilja i zdravstvenih tegoba

Kategorija: Oznaka:

Biljne kapi protiv kandide – Kandida

Kako deluju biljne kapi Kandida?
Redovnom upotrebom čiste organizam od kandide i dovode organizam u stanje balansa.

Kako se koriste?

1. Dobro promućkajte kapi
2. Nakapati 25 kapi u 2 dcl vode
3. Koristiti 3 puta dnevno posle obroka

Biljne kapi za gljivičnu infekciju – Biljne kapi za kandidu
Šta je Kandida?

Kandida je vrsta gljivice koja prirodno nastanjuje čovekov organizam. U normalnim uslovima nalazi se kao redovan stanovnik u ljudskoj sluznici (sluzokiži usta, probavnog sistema, bronhija,vagine), zatim na koži, noktima i kosi. Kad njen broj nije uvećan, ona ne pretstavlja problem. U crevima je korisna i sa ostalim probiotskim kulturama predstavlja deo normalne crevne flore.

Postoji problem kad se njeno razmnožavanje otrgne kontroli i kad njen broj krene naglo da raste, onda sa pravom možemo reći da je u pitanju gljivična infekcija. Za pojavu kandidijaze razlozi mogu biti višestruki. Do njene pojave može doći usled određenih organskih oboljenja, a može doći i usled loših životnih navika, značajan pad imuniteta, a u nekim slučajevima se javlja i kad postoji genetska predispozicija.

Kako nastaju bolesti izazvani kandidom?

Ishrana koja nije kvalitetna prepuna ugljenim hidratima, šećerima, zatim hranom životinjskog porekla, alkohol, kafa, cigarete, fizička neaktivnost, industriski proizvodi puni konzervansa, aditiva, upotreba antibiotika. Sve su ovo razlozi koji mogu usloviti razvoj kandide u organizmu. Nije nepoznanica ni ovaj slučaj gde se kandida razvija u crevima – stanje poznatije kao kandida intestinalis, u ustima, odnosno usnoj duplji, kandida u stolici, a može zahvatiti kožu, polne organe nokte.

Pored ovih razloga koji su vezani za ishranu i loše životne navike postoje i drugi razlozi. Organska oboljenja želuca, pojačano lučenje želudačne kiseline, žgaravica,gastritis, bolesti creva, kao što su kolitis, i dr.

Bitan faktor nastank kandidijaze je psihičko stanje pacijenta. Stanja kao što su hronična depresija, malodušnost, anksioznost, strah, nervoza, zabrinutost, hroničan umor, odsustvo sna takođe mogu biti okidač za razvoj kandide. Pa se stoga kandida smatra i psihičkim oboljenjem. Određena tumačenja postoje da kandidjaza nije dijagnoza već stanje u koje čovek zapada nizom faktora.

Antimikotici se zovu lekovi kji se koriste za suzbjanje kandide njeno razmnožavanje i vraćanje u optimalan nivo, postoje nekoliko vrsta ovih lekova. Ali često lekovi neće doneti dugotrajno poboljšanje niti izlečenje, već samo delimično.

Kandida je vrlo otporna gljivica i jedii način kontrole njenog broja u organizmu zdrav način ishrane, menanje iz korena životne
navike, psihičko zdravlje, fizička aktivnost, izbegavati alkohol, šećer, cigarete.

Najčešći simptomi su gastrointestinalne smetnje koje se ogledaju u nadimanju i gasovima, nadutosti u predelu želuca i creva, pretakanje u crevima, dijareje koje su česte, vodena, sluzava stolica ili pak zatvor, odnosno opstipacija koja traje i po nekoliko dana. Kandida zahvata i genitalne organe.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Lekovito bilje koje utiče na imunitet i pomaže da stavimo pod kontrolu ovu opasnu gljivicu.
Priprema čajne mešavine: u pola litra proključale vode sipati dve supene kašike mešavine, promešati, poklopiti i posle 20 -30 minuta procediti. Piti polagano od doručka do ručka.

Posle ručka sve ponoviti i popiti od ručka do večere. I obavezna upotreba Kandida kapi, kapi na biljnoj bazi 3 x dnevno po 25 kapi pre obroka u 2 dl vode ili čaja.
Aktivne supstance lekovitog bilja su stabilizovane i izbalansirane korišćenjem znanja (travarstva), znanja iz medicinskih nauka, kao i farmakoloških podataka.

Primena Kandida biljne kapi daju izvanredne rezultate u borbi protiv najupornijih infekcija kandidom jer se isključuje rezistenca.
Analizu izvršio institut za javno zdravlje Niš na osnovu izveštaja o ispitivanju N-90 za seriju 001

Kandida biljne kapi rešavaju i leče problem nastao usled hronične gljivične infekcije Kandide. Aktivne supstance lekovitog bilja su stabilizovane i izbalansirane i da daju izvanredne rezultate jer se isključuje rezistenca.

Sastav:
Thymus serpyllum (majčina dušica), Satureja montana (rtanjski čaj), Juniperus communis (plod kleke), Urtica dioica (list koprive), Citrullus lanatus (pulvis semena lubenice), Equisetum arvense (poljska preslica), Arctostaphylos uva ursi (list uve).

Napomena:
Prilikom konzumiranja biljnih kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom! Dejstvo biljnih kapi zavisi od načina ishrane i načina života. Preporučeno je korišćenje najmanje 3 bočice u kontinuitetu kako bi bilo rezultata.
Analizu izvršio IZJZ Niš.
Isporuka porudžbina u drugim državama vrši se putem Pošte Srbije, a dostava se naplaćuje po njihovom zvaničnom cenovniku u zavisnosti od mase pošiljke, odnosno težine, prilikom preuzimanja paketa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biljne kapi protiv kandide – Kandida“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Preatraga
0
Korpa
Optimized with PageSpeed Ninja