Biljne kapi protiv bronhitisa i astme – Bronhijavitas

1.300 rsd

Bronhijavitas kapi efikasno pomažu u borbi protiv astme, akutnog i hroničnog bronhitisa.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.500 RSD na teritoriji Republike Srbije

Besplatne konsultacije na zakazivanje u vezi biljnih preparata, lekovitog bilja i zdravstvenih tegoba

Kategorija: Oznaka:
Biljne kapi protiv bronhitisa i astme – Bronhijavitas

Kako Bronhijavitas biljne kapi deluju?
Redovnim korišćenjem biljnih kapi koje su napravljene pažljivo odabranom kombinacijom lekovitih biljaka dolazi do oporavka od bolesti. Sadrže kombinaciju biljnih sastojaka u tečnom obliku.

Kako se koriste kapi?

1. Dobro promućkajte kapi
2. Uzimati posle jela 2 puta dnevno
3. Po jednu kafenu kašičicu uz 3 gutljaja vode
4. Trajanje procesa lečenja zavisi od težine bolesti

Sastav:
Plantago lanceolata (muška bokvica), Zingiber officinale (đumbir)

Šta je bronhijalna astma?

Bronhijalna astma je hronična alrgiska bolest koja izaziva stezanje u grudima i teškoće pri disanju. U osnovi bolesti leži povećana osetljivost organizma i naročito tkiva bronhija prema različitim obično neopasnim materijama –alergenima. Napadi astme mogu da se pojave i van delovanja alergena, a u vezi sa promenom vremena, kad se čovek promrzne, zbog infekcija gornjih disajnih puteva poput bronhitisa, zbog neadekvatne fizičke aktivnosti i emotivnog stresa.
Simptomi: Stezanje u grudima, hripanje ili šištanje, zviždukanje pri disanju, kašalj ponekad praćen iskašljavanjem sluzi. Za vreme napada nije problem udisati već izdisati.

Blagi i umereni napadi sastoje se od kratkih pojava ostajanja bez daha i dahtanja. U teškim slučajevima disajni putevi u plućima postanu tako uski i začepljeni da je disanje nemoguće.

Bronhitis je bolest gornjih disajnih puteva kod koje su upali sluznica gornjih bronhijalnih puteva u plućima. Kad nadražena sluzokoža otekne i postane zadebljana, ona suzi ili zatvori sitne disajne puteve u plućima, što dovodi do napada kašlja praćenih iskašljavanjem guste sluzi, ispljuvkom i teškim disanjem. Bolest se javlja u dva oblika: akutnom i hroničnom. Uzrok bolesti je posledica plućnih infekcija.
Simptomi: Akutni brohitis, jak suvi kašalj žuti, beli ili zeleni ispljuvak koji se obično pojavljuje 24 do 48 sati nakon kašlja, teperatura, groznica, stezanje u grudima, bolovi kod dubokog disanja. Hronični brohitis: istrajan kašalj koji stvara žuti, beli ili zeleni ispljuvak (najmanje tri meseca u godini i više od dve godine za redom), hripanje, malo otežano disanje.

Proces izlečenja u oba slučaja i kod astme i kod bronhitisa:

Naše biljne kapi Bronhijavitas su se pokazale izuzetno efikasnim u oba slučaja bolesti. Redovnim korišćenjem dolazi do oporavka od bolesti. Uzimati posle jela po jednu kafenu kašiku 2 puta dnevno. U čašu sipati vode do 3 gutljaja promešati kašičicu Bronhijavitasa i popiti.
Analizu izvršio institut za javno zdravlje Niš na osnovu izveštaja o ispitivanju N-90 za seriju 001

Napomena: Prilikom konzumiranja biljnih kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom! Dejstvo biljnih kapi zavisi od načina ishrane i načina života. Preporučeno je korišćenje najmanje 3 bočice u kontinuitetu kako bi bilo rezultata.
Analizu izvršio IZJZ Niš.
Isporuka porudžbina u drugim državama vrši se putem Pošte Srbije, a dostava se naplaćuje po njihovom zvaničnom cenovniku u zavisnosti od mase pošiljke, odnosno težine, prilikom preuzimanja paketa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Biljne kapi protiv bronhitisa i astme – Bronhijavitas“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Preatraga
0
Korpa
Optimized with PageSpeed Ninja